Engranja't + Visita gratuïta Agromuseu del Tractor

L’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida, vinculada a Granja Pifarré, proposa una activitat agrocultural que consisteix en un taller d’aprenentatge i collita de patates a l’hort de la finca.

En aquest taller de collita de patates a l’Horta les persones que visquin l’experiència podran conèixer com funciona el cultiu, la seva història i aspectes sobre el seu valor nutricional.

A més, descobriran les eines que serveixen per a collir patates, els arpiots, i la tècnica per treure-les de sota terra en condicions.

Tothom que vulgui ho podrà experimentar en directe i també podran endur-se 1kg de patates de proximitat per consumir a la seva llar.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 4 a 12 anys) sereu, després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Experiència exclusiva per a 20 persones!

Taller Patates de l’Horta

Des de: 12,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

 • L’experiència de la collita de patates serà exclusiva per a 20 persones.
 • La reserva de les places es farà per ordre de pagament per la web.
 • Preu Adult (majors de 12 anys) – 12€.
 • Preu Menors (De 4 a 12 anys) – 10€.
 • La durada és de 2 hores aproximadament.
 • L’idioma de la visita serà en català.
 • La visita és lliure de barreres arquitectòniques i apta per persones amb mobilitat reduïda.
 • La reserva es pot realitzar fins 24h abans mentres quedin places.
 • Cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
 • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

 • Màxima puntualitat.
 • Porteu roba còmoda
 • L’ús de la mascareta serà obligatori durant l’activitat (mentre no hi hagi cap resolució que digui el contrari).

Nota de premsa


El diumenge 27 de juny l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida, vinculada a Granja Pifarré, ha proposat una activitat agrocultural inèdita a l’Horta de Lleida. L’activitat consistia en un taller de collita de patates a l’hort de la finca a la Partida Caparrella.

L’activitat ha sigut un èxit de participació perquè han emplenat les 20 places ofertes per aquesta iniciativa. Els participants han conegut l’origen sud-americà del cultiu, la seva arribada a Europa i on es va conrear per primer cop, aspectes sobre el seu valor nutricional i curiositats com que el tercer president nord- americà Thomas Jefferson va incorporar les patates fregides “a la francesa” als aperitius de recepció del seu govern a inicis del segle XIX.

Després tots els participants de l’activitat, grans i petits, han fet les activitats pròpies que fa la pagesia per recollir patates, treure la planta de les patateres, utilitzar l’eina dels arpiots per treure les patates de sota terra i posar les patates en caixes de fusta. En acabar l’activitat cada participant s’ha endut 1kg de patates i carbassons.

La Regidoria de Mercats ha cedit bosses de paper per fer aquesta part final de l’activitat. El tinent alcalde, Paco Cerdà, ha acudit a la cita i he destacat la iniciativa emprenedora de Granja Pifarré alhora que ha anunciat que ben aviat es dissenyaran i senyalitzaran unes rutes per l’Horta Lleidatana perquè els ciutadans la coneguin millor i puguin animar-se a fer esport, visitar productors o fer activitats agroculturals.

Al final de l’experiència agrocultural els 20 participants han signat en un llibre de visites de Granja Pifarré per deixar constància d’aquesta activitat pionera a l’Horta.

Aquest estiu Granja Pifarré seguirà oferint el projecte de visita agrocultural “Engranja’t a l’Horta” però també desenvoluparà activitats com un concert a la fresca, un taller de conserva de tomata o el laberint de panís “La Pallaresa” que començarà a finals d’agost en horari diurn i també nocturn.

Tens algun dubte?


Envia’ns un email a info@granjapifarre.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Tancar menú