Engranja't + Visita gratuïta Agromuseu del Tractor

El dissabte 17 de juliol torna el 2n Cicle Agrocultural Horta de Lleida. En aquesta edició amb el concert del cantautor lleidatà Pau de Ponts que presentarà el seu primer disc a Granja Pifarré, a l’Horta de Lleida.

El concert s’organitzarà amb totes les mesures de seguretat i d’acord amb les recomanacions que ens han fet arribar Protecció Civil #culturasegura. Per aquest motiu l’aforament estarà limitat a 250 persones.

Us animem a passar una bona vetllada l’aire lliure en el marc incomparable de l’Horta de Lleida i amb la música i les cançons d’un cantant de proximitat, lo Pau.

S’oferirà servei de bar i entrepans variats.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quantes persones sereu, després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Aforament limitat a 250 persones!

Pau de Ponts – Presentació disc

Des de: 7,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

 • Aforament limitat a 250 persones.
 • La reserva de les places es farà per ordre de pagament per la web.
 • Cada reserva té una cadira assignada.
 • Preu – 7€/persona amb consumició gratuïta (estrella galicia, refresc o aigua).
 • La visita és lliure de barreres arquitectòniques i apta per persones amb mobilitat reduïda.
 • La reserva es pot realitzar fins 1h abans mentres quedin places.
 • Cancel·lació gratuïta fins a 1h abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
 • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

 • Màxima puntualitat.
 • L’ús de la mascareta serà obligatori durant l’activitat (mentre no hi hagi cap resolució que digui el contrari).
 • Per mesures de seguretat, està prohibit fumar al recinte.

Nota de premsa


El dissabte 17 de juliol el cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts va presentar el seu primer disc en solitari en el marc del 2n Cicle Agrocultural de l’Horta de Lleida que organitzava l’Associació per a la Interpretació de l’Horta amb la col·laboració de la Paeria. 

Al concert hi van assistir 115 persones, l’acte va ser presentat per la periodista Gina Raymat que va fer una entrevista en directe al cantautor on va compartir moltes anècdotes i curiositats del primer disc. 

En aquesta segona edició del 2n Cicle Agrocultural de l’Horta de Lleida celebrada a Granja Pifarré Lo Pau de Ponts va interpretar les seves noves cançons entre les quals destaca “Sigues Tu”, la cançó emblema de la qual hi ha un videoclip amb el mediàtic pagès mallorquí Miquel Montoro. Però també títols com la Festa Major, Escalivada, El Vermut i altres melodies de lletra divertida que van entretenir el públic de l’Horta de Lleida el dissabte al vespre.

El concert a Granja Pifarré es va realitzar seguint totes les mesures de Protecció Civil i els assistents van disposar d’espai reservat i amb distàncies tipus terrassa.  També es van disposar dos circuits d’entrada i sortida, entrada controlada i nominal amb reserva prèvia a la web, gel hidroalcohòlic i un gran espai obert per garantir les distàncies entre persones. 

L’Associació per a la Interpretació de l’Horta va ser l’organitzadora d’aquest esdeveniment. El seu president, Joan Pifarré, va explicar que era la tercera vegada que Lo Pau de Ponts actuava a l’Horta i que el seu tarannà proper a la pagesia va fer que tornés novament amb tota la il·lusió del món i fent un espectacle ben entretingut i divertit. A més l’Associació va disposar d’un espai amb fotografies antigues de l’Horta per seguir donant a conèixer la història d’aquest espai emblemàtic de la nostra ciutat.

Tens algun dubte?


Envia’ns un email a info@granjapifarre.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Tancar menú