Reserva ara l'Engranja't!

Arriba la 3a edició del Laberint de l’Horta amb moltes novetats, aquest any el títol del nou laberint és “La pallaresa de l’Horta”.

Trobareu dos camps de cultiu amb 15 proves agroculturals que haureu d’anar superant en grup i assolir un repte final. El laberint és senzill i no té cap punt de pèrdua, el seu valor principal és que realitzant-lo podreu aprendre més sobre l’Horta de Lleida i el món rural. La durada del recorregut va dels 20 als 30 minuts segons el grup. A més, en acabar, disposareu d’una zona de jocs rurals, servei de bar amb terrassa i productes de l’Horta de Lleida.

El laberint estarà disponible les tardes i vespres de divendres, dissabte i els matins de diumenge d’agost, setembre i octubre. Divendres i dissabte hi haurà sessió nocturna que s’haurà de realitzar amb lots de llum.

De nou disposarem de totes les mesures per fer #culturasegura. Us esperem per compartir una bona estona a l’Horta de Lleida!

Nota

En cas de pluja, mal temps o necessitat de reg Granja Pifarré proposarà als inscrits canviar la data de reserva o fer devolució. Des de l’organització farem la comunicació oportuna.

Grups i mesures de seguretat

Els grups entraran al laberint per torns establerts i gestionats a partir de la reserva. Hi haurà un punt d’informació a la vora de l’entrada del laberint. El nombre màxim en un torn serà de 5 persones.

A la granja seguirem les indicacions de Protecció Civil i disposarem de circuït d’entrada i sortida, dispensadors de gel hidroalcohòlic i ús de la mascareta a excepció de l’espai terrassa del bar que garanteix les distàncies entre persones.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 4 a 12 anys) sereu i seleccioneu l’horari disponible que us vagi millor. Després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Laberint de Panís

Des de: 5,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

  • Preu Adult (majors de 12 anys) – 5€.
  • Preu Infantil (De 4 a 12 anys) – 3€.
  • La durada és de 20-30 minuts aproximadament.
  • La visita és lliure de barreres arquitectòniques i apta per persones amb mobilitat reduïda.
  • La reserva es pot realitzar fins 24h abans mentres quedin places.
  • Cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
  • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

  • Màxima puntualitat.
  • L’ús de la mascareta és obligatori durant tota la visita.

Premsa

Col·laboració


Tens algun dubte?


Envia’ns un email a granjapifarre@gmail.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Tancar menú