Diumenge 3, Ruta flor de Pericó!

Arriba la 3a edició del Laberint de l’Horta amb moltes novetats, aquest any el títol del nou laberint és “La pallaresa de l’Horta”.

Trobareu dos camps de cultiu amb 15 proves agroculturals que haureu d’anar superant en grup i assolir un repte final. El laberint és senzill i no té cap punt de pèrdua, el seu valor principal és que realitzant-lo podreu aprendre més sobre l’Horta de Lleida i el món rural. La durada del recorregut va dels 20 als 30 minuts segons el grup. A més, en acabar, disposareu d’una zona de jocs rurals, servei de bar amb terrassa i productes de l’Horta de Lleida.

El laberint estarà disponible les tardes i vespres de divendres, dissabte i els matins de diumenge d’agost, setembre i octubre. Divendres i dissabte hi haurà sessió nocturna que s’haurà de realitzar amb lots de llum.

De nou disposarem de totes les mesures per fer #culturasegura. Us esperem per compartir una bona estona a l’Horta de Lleida!

Nota

En cas de pluja, mal temps o necessitat de reg Granja Pifarré proposarà als inscrits canviar la data de reserva o fer devolució. Des de l’organització farem la comunicació oportuna.

Grups i mesures de seguretat

Els grups entraran al laberint per torns establerts i gestionats a partir de la reserva. Hi haurà un punt d’informació a la vora de l’entrada del laberint. El nombre màxim en un torn serà de 5 persones.

A la granja seguirem les indicacions de Protecció Civil i disposarem de circuït d’entrada i sortida, dispensadors de gel hidroalcohòlic i ús de la mascareta a excepció de l’espai terrassa del bar que garanteix les distàncies entre persones.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 4 a 12 anys) sereu i seleccioneu l’horari disponible que us vagi millor. Després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Laberint de Panís

Des de: 5,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

 • Preu Adult (majors de 12 anys) – 5€.
 • Preu Infantil (De 4 a 12 anys) – 3€.
 • La durada és de 20-30 minuts aproximadament.
 • La visita és lliure de barreres arquitectòniques i apta per persones amb mobilitat reduïda.
 • La reserva es pot realitzar fins 24h abans mentres quedin places.
 • Cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
 • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

 • Màxima puntualitat.
 • L’ús de la mascareta és obligatori durant tota la visita.

Premsa

Col·laboració


Tens algun dubte?


Envia’ns un email a granjapifarre@gmail.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Segueix-nos a Instagram
Gaudeix d’una experiència a la Granja Pifarré ✅Un entorn natural ✅Aprenentatge vivencial ✅Connectaràs amb el món animal ✅Viuràs la pagesia i les seves tradicions de primera mà Entra a la nostra web www.granjapifarre.com i reserva el teu moment amb només tres passos 👌 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
📸Agraim la vostra visita 😊 El Curs de Narrativa de @ateneulleida que ha impartit l'escriptor i periodista David Marin, han visitat Granja Pifarré per fer una visita #agrocultural 📝Que corrin rius de tinta en favor de @hortadelleida amics i amigues‼️ ℹ️Si us interessa utilitzar les nostres instal·lacions per fer algun curs o activitat no dubteu en enviar la vostra proposta a granjapifarre@gmail.com 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
👌Avui els nens i nenes de EI4️⃣ de l'Escola de Rosselló han fet farina de panís i han preparat el dinar de les nostres 🐮🐮 😋S'ho han menjar tooooot i els ha agradat un muuuuuuuuuuunt...estava boníssim‼️ 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐 . . . . @lamanyanacat @segriaturisme @educarxser @tractominguell @segriaturisme @turismedelleida @turismeacatalunya @artistestractor @uniopagesos @doneshortalleida @pageseditors @segrediari @segriapromeco @aralleida @aromesrossello @ua1lleidaradio @tv3cat @lleidatv @fundacioaspros @ilersisfundacio @downlleida @plusfrescsupermercats @totesmoutv3 @diputaciolleida @lleida_amb_nens @lleidacom @lleidaenverd @hortadelleida @lleidajove @lleida_al_cor @ignasi.amor @miquelpueyo @fandelleida @nuriaeh_ @rocenacciolleida @silvinaction @familiateleyoubee @familiasenruta @familiesinquietes @familyplanes @quefemfamily @lleidarural @laciutat_lleida @uniopagesos
Ho hem tornat a fer…i la jornada d’𝗔𝗚𝗥𝗢 𝗦𝗔𝗡𝗧 𝗝𝗢𝗥𝗗𝗜 a la Granja Pifarré📚 ha estat tot un èxit. Des d’aquí agrair a totes les persones que heu confiat amb nosaltres i heu vingut a compartir un matí cultural, lúdic i diferent a la nostra granja. 📖Aquesta jornada cultural ha començat amb una inauguració de tractors antics gràcies a la col·laboració de @tractominguell @turismedelleida 📗📗 Els contes de la vaca sagrada @esperanzaporta per la fundació Vicent Ferrer i el conte de La pallaresa @granjapifarre contat per l’Olga de @nomonlleida han acompanyat un matí de degustació a càrrec de productes de @hortadelleida @goodbiojuice @ouscodi0 @aromesrossello @ecolorgic Gràcies per confiar amb nosaltres i recordeu que a la nostra pàgina web podeu reservar per venir a fer un Engranja’t, una experiència que de ben segur no us deixarà indiferents 😉 📹Compartim el vídeo de la jornada de Sant Jordi a la @granjapifarre amb parada de llibres a càrrec de @pageseditors 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐 . . . . . . . . @lamanyanacat @segriaturisme @educarxser @tractominguell @segriaturisme @turismedelleida @turismeacatalunya @artistestractor @uniopagesos @doneshortalleida @pageseditors @segrediari @segriapromeco @aralleida @aromesrossello @ua1lleidaradio @tv3cat @lleidatv @fvicenteferrermenorca @fundacioaspros @ilersisfundacio @downlleida @plusfrescsupermercats @totesmoutv3 @diputaciolleida @lleida_amb_nens @lleidacom @lleidaenverd @hortadelleida @lleidajove @lleida_al_cor @ignasi.amor @miquelpueyo @fandelleida @nuriaeh_ @rocenacciolleida @silvinaction @familiateleyoubee @familiasenruta @familiesinquietes @familyplanes @quefemfamily @lleidarural @laciutat_lleida @uniopagesos
A què esperes per viure un matí de diumenge familiar i acollidor… 🐮 𝗔𝗚𝗥𝗢 𝗦𝗔𝗡𝗧 𝗝𝗢𝗥𝗗𝗜 a la Granja Pifarré📚 📖Una jornada cultural preparada per gaudir amb les persones que més estimes 🥰 📅 𝑸𝒖𝒂𝒏? El diumenge 24 d’abril de 10:30h fins a la 13:30h 📍 𝙊𝙣? A la Granja Pifarré a l’Horta de Lleida. Localització a la nostra pàgina web. 👌 𝙋𝙚𝙧 𝙦𝙪𝙚̀? Reivindiquem l’agrocultura que hi ha en el camp, en les seves tradicions, històries i vida de la nostra pagesia. ✍️𝘾𝙤𝙢? Podeu fer la vostra reserva directament a https://cutt.ly/yFRb2o9 o a la nostra pàgina web. 🎁Durant la jornada hi haurà contacontes, sorteigs i regals, exposició de 🚜 i parades de productors de l’horta 🤗 🤔 𝙑𝙪𝙡𝙡 𝙛𝙚𝙧 𝙪𝙣𝙖 𝙘𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖... Només cal exposeu els vostres dubtes a granjapifarre@gmail.com 🎟El 10% de l’entrada anirà destinada a la 𝑭𝒖𝒏𝒅𝒂𝒄𝒊𝒐́ 𝑽𝒊𝒄𝒆𝒏𝒕 𝑭𝒆𝒓𝒓𝒆𝒓. 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
Tancar menú