Engranja't + Visita gratuïta Agromuseu del Tractor

Oferim l’experiència de viure la floració blanca a l’Horta de Lleida.

Us acollirem a l’Agromuseu de Granja Pifarré per fer una introducció breu de la història de la fruticultura a les Terres de Lleida, després visitarem un camp florit de pereres conferència on reconeixerem les peres DO de Lleida i les seves qualitats.

Al final de la visita es farà una degustació de les peres de la mateixa finca visitada i que es van collir a l’octubre del 2021. També obsequiarem a tots els visitants amb un pack de 4 peres conferència.

De nou disposarem de totes les mesures per fer #culturasegura. Us esperem per compartir una bona estona a l’Horta de Lleida!

Nota

En cas de pluja o mal temps Granja Pifarré proposarà als inscrits canviar la data de reserva o fer devolució. Des de l’organització farem la comunicació oportuna.

Grups i mesures de seguretat

Els grups faran les visites per torns establerts i gestionats a partir de la reserva. Hi haurà un punt d’informació a la vora de l’entrada de la Granja.

L’activitat es desenvoluparà en espai obert, s’utilitzarà la mascareta en els moments que no es pugui garantir la distància adequada.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 0 a 5 anys) sereu i seleccioneu l’horari disponible que us vagi millor. Després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Hanami

Des de: 8,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

  • Preu únic (a partir de 4 anys) – 8€.
  • Preu Nen (menors de 4 anys) – Gratuït.
  • La reserva es pot realitzar fins 24h abans mentres quedin places.
  • Cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
  • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

  • Màxima puntualitat.
  • L’activitat es desenvoluparà en espai obert, s’utilitzarà la mascareta en els moments que no es pugui garantir la distància adequada.

Premsa

Col·laboració


Tens algun dubte?


Envia’ns un email a granjapifarre@gmail.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Tancar menú