A l’inici del 2020 NOMON, una entitat de turisme cultural, i l’Associació per a la interpretació de l’Horta de Lleida s’uneixen per oferir l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta” en un entorn dissenyat pel pas del temps i la tradició que vol despertar el valor social de la pagesia i la ramaderia.

Què és Engranja’t?


Engranja’t” és una ruta experiencial per les instal·lacions, l’hort, els estables i les finques de la Granja Pifarré.

En aquesta activitat guiada es passa per 9 punts de trobada: la quadra antiga, la torre Farinetes, l’horta, el galliner, el camí de la séquia major, els camps de fruita, l’estable de vaques del món, la granja de vedelles i l’agrobotiga.

La guia de l’activitat introdueix els espais i la seva història i també proposa activitats vivencials als visitants de l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta”.
Es tracta d’una proposta per a tots els públics que està pensada per despertar tots els nostres sentits en un entorn rural.

L’Engranjat és una Superactivitat del Club Super 3! Presentant el carnet de Súper l’entrada de l’infant serà gratuïta*.

* Al fer la reserva de l’Engranja’t és necessari seleccionar el tipus d’entrada del Club Super 3.
** És imprescindible presentar el carnet del nen abans de començar l’activitat.

Com puc reservar?


Reservar és molt senzill i es pot fer en només 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 4 a 12 anys) sereu i seleccioneu l’horari disponible que us vagi millor. Després completeu les dades de contacte i finalment feu el pagament en línia.

Visita Engranja’t

Des de: 12,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

 • Preu d’adult (majors de 12 anys) – 12€.
 • Preu infantil (de 4 a 12 anys) – 6€.
 • Menors de 4 anys: gratuït
 • Nens amb carnet del Club Super 3: gratuït.
 • Té una durada aproximada d’una hora i mitja.
 • L’idioma de la visita serà el català/castellà.
 • La visita no té barreres arquitectòniques i, per tant, és apta per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Podeu reservar fins a 24h abans, mentre quedin places.
 • Podeu cancel·lar gratuïtament fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·leu amb menys temps, arribeu tard o no us presenteu, no us podrem reemborsar els diners.
 • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & recomanacions

 • Us demanem màxima puntualitat.
 • L’ús de la mascareta és obligatori durant tota la visita.

Tens algun dubte?


Envia’ns un correu electrònic a info@granjapifarre.com o truca’ns al 648 023 962 i te’l resoldrem el més aviat possible.

GRUPS DE MÉS DE 12 PERSONES

Si sou un grup de més de 12 persones, podeu trucar-nos al 648 023 962, enviar-nos un correu electrònic a info@granjapifarre.com o bé contactar amb nosaltres a través del formulari web.

ESCOLES / INSTITUTS

Per a visites d’escoles o instituts, podeu trucar-nos al 648 023 962, enviar-nos un correu electrònic a info@granjapifarre.com o bé contactar amb nosaltres a través del formulari web.

Reserva ara l’Engranja’t
Segueix-nos a Instagram
🍺En el dia internacional de la cervesa brindem per tots els que heu fet confiança en el projecte agrocultural de Granja Pifarré😊 i a la resta us recordem que el divendres 19 d’agost farem la inauguració del nou laberint de panís, una experiència única i irrepetible com la nostra cervesa 😎 ja es pot fer reserva per web. 🤝Amb el patrocini de @plusfresc 👉US ESPEREM👈 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
💛𝗔𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗣𝗼𝗻𝗲𝗻𝘁- 𝗟𝗮 𝗿𝘂𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗳𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼́. 🌼En el taller demostratiu els assistents han après els passos per fer "oli de cop" de manera artesana. L'oli de flor de pericó (Hypericum perforatum) és un remei natural que porta hipericina, un element amb alts nivells de vitamina E, que conté propietats regeneratives cel·lulars. ❤️‍🩹Per aquest motiu l'oli de cop és cicatritzant, estimula la circulació de la sang i elimina els hematomes. 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐 . . . . @lamanyanacat @segriaturisme @educarxser @tractominguell @segriaturisme @turismedelleida @turismeacatalunya @artistestractor @uniopagesos @doneshortalleida @pageseditors @segrediari @segriapromeco @aralleida @aromesrossello @ua1lleidaradio @tv3cat @lleidatv @fundacioaspros @ilersisfundacio @downlleida @plusfrescsupermercats @totesmoutv3 @diputaciolleida @lleida_amb_nens @lleidacom @lleidaenverd @hortadelleida @lleidajove @lleida_al_cor @ignasi.amor @miquelpueyo @fandelleida @nuriaeh_ @rocenacciolleida @silvinaction @familiateleyoubee @familiasenruta @familiesinquietes @familyplanes @quefemfamily @lleidarural @laciutat_lleida @uniopagesos @nomonlleida @teleponent @lamanyana @segre @lleidatv
🌼𝑹𝑼𝑻𝑨 𝑫𝑬 𝑳𝑨 𝑭𝑳𝑶𝑹 𝑫𝑬 𝑷𝑬𝑹𝑰𝑪𝑶́ 𝑨 𝑳’𝑯𝑶𝑹𝑻𝑨🌼 📅 Diumenge 𝟯 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗼𝗹 organitzem una ruta agrocultural "La ruta de la flor de pericó". 🐮La sortida serà 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝟭𝟬:𝟯𝟬𝗵 𝗱𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗣𝗶𝗳𝗮𝗿𝗿𝗲́. Farem una ruta de 3km per la Serra de Canelles a l’Horta de Lleida i un taller artesanal pas a pas per fer l'elaboració de l’oli de cop. ✍️Per apuntar-vos al taller o podeu fer directament a la nostra web https://www.granjapifarre.com/ruta-flor-de-perico/ La visita inclou la guia pels camins, el taller artesanal d’oli de cop, l’obsequi d’un detall sostenible i un petit pot d'oli de pericó de la collita del 2022. 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐 . . . . @lamanyanacat @segriaturisme @educarxser @tractominguell @segriaturisme @turismedelleida @turismeacatalunya @artistestractor @uniopagesos @doneshortalleida @pageseditors @segrediari @segriapromeco @aralleida @aromesrossello @ua1lleidaradio @tv3cat @lleidatv @fundacioaspros @ilersisfundacio @downlleida @plusfrescsupermercats @totesmoutv3 @diputaciolleida @lleida_amb_nens @lleidacom @lleidaenverd @hortadelleida @lleidajove @lleida_al_cor @ignasi.amor @miquelpueyo @fandelleida @nuriaeh_ @rocenacciolleida @silvinaction @familiateleyoubee @familiasenruta @familiesinquietes @familyplanes @quefemfamily @lleidarural @laciutat_lleida @uniopagesos @nomonlleida @teleponent @lamanyana @segre @lleidatv @dolorsansa
Gaudeix d’una experiència a la Granja Pifarré ✅Un entorn natural ✅Aprenentatge vivencial ✅Connectaràs amb el món animal ✅Viuràs la pagesia i les seves tradicions de primera mà Entra a la nostra web www.granjapifarre.com i reserva el teu moment amb només tres passos 👌 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
📸Agraim la vostra visita 😊 El Curs de Narrativa de @ateneulleida que ha impartit l'escriptor i periodista David Marin, han visitat Granja Pifarré per fer una visita #agrocultural 📝Que corrin rius de tinta en favor de @hortadelleida amics i amigues‼️ ℹ️Si us interessa utilitzar les nostres instal·lacions per fer algun curs o activitat no dubteu en enviar la vostra proposta a granjapifarre@gmail.com 🤟𝗦𝗼𝗺 #𝗵𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗶 𝗳𝗲𝗺 #𝗮𝗴𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮🌾  🐄 www.granjapifarre.com 🌐
Tancar menú