Engranja't + Visita gratuïta Agromuseu del Tractor

El diumenge 24 d’abril proposem AGRO SANT JORDI, una jornada matinal i agrocultural per a tots els públics.

A les 11h inaugurarem l’AGROMUSEU DEL TRACTOR, un espai educatiu amb tractors d’època i maquinària antiga que servirà per explicar la mecanització del camp de manera didàctica. La inauguració comptarà amb la presència del Paer en Cap, Miquel Pueyo, i l’empresari lleidatà Antoni Minguell, promotor de la iniciativa.

A mig matí, en sessions de 11,30h i 12,30h, serà el temps dels més petits perquè hi haurà 2 moments de Contacontes ambientats al camp i la granja. Un dels contes serà “La vaca pallaresa” editat per Unió de Pagesos i la Diputació de Lleida. L’altre serà el conte de “La vaca sagrada” que explicaran voluntaris de la Fundació Vicenç Ferrer.

Durant el matí hi haurà Parades de Llibres de l’Editorial Pagès, Exposició Fotogràfica de l’Horta, parades de productors i espai de Degustació de productes de proximitat. A més d’una Terrassa-Bar per vermutejar al bell mig de l’Horta lleidatana. També sortejos de 10 lots de llibres gentilesa del diari La Mañana.

Aquest especial Agro Sant Jordi a l’Horta de Lleida vol reivindicar l’agrocultura que hi ha en el camp, en les seves tradicions, històries i vida de la nostra pagesia.

L’Associació per a la Interpretació de l’Horta organitzadora de l’acte i vinculada a Granja Pifarré ha programat la jornada comptant amb la complicitat de l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida. Per aquest motiu es podran tastar i comprar productes de proximitat.

Grups i mesures de seguretat

L’activitat es desenvoluparà en espai obert, s’utilitzarà la mascareta en els moments que no es pugui garantir la distància adequada.

De nou disposarem de totes les mesures per fer #culturasegura. Us esperem per compartir una bona estona a l’Horta de Lleida!

Nota

En cas de pluja o mal temps Granja Pifarré proposarà als inscrits canviar la data de reserva o fer devolució. Des de l’organització farem la comunicació oportuna.

Horari Agro Sant Jordi


 • 10:30h – Inici de la jornada
 • 11:00h – Inauguració Agroespai “LO TRACTOR”, patrocinat per Tractors Minguell
 • 11:30h – Conte “La Vaca Sagrada”, a càrrec de la Fundació Vicent Ferrer
 • 12:30h – Conte “La Vaca Pallaresa”, a càrrec de la Granja Pifarré
 • 13:00h – Sorteig Lots de llibres gentilesa de La Manyana

Durant el matí parades de degustació de productes de proximitat.

Jocs tradicionals a l’espai de Lo Bancal.

Hi haurà bar i terrassa.

Taller de La Fundació Vicent Ferrer.

Com puc reservar?


Fer una reserva és molt senzill i es pot realitzar en 3 passos.

Primer de tot indiqueu-nos quants adults i quants nens (de 0 a 5 anys). Després completeu les dades de contacte i finalment realitzeu el pagament online.

Agro St. Jordi

Des de: 5,00

Categoria:

Informació de l’Activitat

 • Preu únic (a partir de 4 anys) – 5€.
 • Preu Nen (menors de 4 anys) – Gratuït.
 • La reserva es pot realitzar fins 1h abans mentres quedin places.
 • Cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.
 • L’inici de l’activitat es duu a terme a l’entrada de Granja Pifarré.

Normes & Recomanacions

 • L’activitat es desenvoluparà en espai obert, s’utilitzarà la mascareta en els moments que no es pugui garantir la distància adequada.

Premsa

Col·laboració


Tens algun dubte?


Envia’ns un email a granjapifarre@gmail.com i te’l resoldrem el més aviat possible.

Tancar menú